Bedrijfsprofiel

Wij zijn een gerenommeerd dienstverlenend bedrijf, gespecialiseerd in fysiotherapie. De afgelopen jaren hebben wij onze kunde bewezen tijdens de vele behandelingen, die wij succesvol hebben uitgevoerd.

Behandelmethodes

Wij zijn gespecialiseerd in oedeemtherapie, manuele therapie, dry needling, shockwave, behandeling van nek- en lage rugklachten volgens het mechanical diagnosis and therapy principles (voorheen McKenzie principe), behandelingen volgens het Mulligan concept, kinetic control, behandeling van COPD, astma en overige long-aandoeningen, fysiotherapie bij sportgerelateerde klachten en medical taping concept.

Onze fysiotherapeuten

Onze fysiotherapeuten voldoen aan de hoogste eisen en zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten. Dit register is vanuit de beroepsorganisatie opgezet met als doel om de kwaliteit van de fysiotherapeuten nog verder te verhogen. Naast fysiotherapie verlenen wij ook medische fitness en voor bedrijven arbocuratieve en reïntegratieve zorg.

Als enthousiast team laten wij ons voortdurend inspireren om nieuwe markten te ontwikkelen en nieuwe opleidingen te volgen, om u als cliënt nog beter van dienst te kunnen zijn. Want onze zorg is uw welzijn

Fysio Xtra Waardenburg
Steenweg 65 A
4181 AK Waardenburg

Fysio Xtra Zaltbommel
Walstraat 1
5301 BV Zaltbommel

Fysio Xtra Beusichem
Ringelpoel 4 
4112 MA Beusichem 

T: 0418-65 18 63
E: info@fysioxtra.nl